TERMS AND CONDITIONS

1. Οι Όροι και Προϋποθέσεις μας

Οι Όροι και Προϋποθέσεις μας αφορούν όλες τις περιηγήσεις ή / και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται από την Multiple Trails.

Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν για όλες τις άμεσες πωλήσεις από την Εταιρεία μας, καθώς και για όλους τους μεταπωλητές συνεργατών τρίτων, όπως Tour Operators, OTA κ.λπ.

Διαβάστε προσεκτικά και αποδεχτείτε όλους τους Όρους και Προϋποθέσεις εάν είστε πρόθυμοι να λάβετε μέρος σε οποιαδήποτε από τις περιηγήσεις μας ή να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή με την Multiple Trails.

Με την αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων μας, συμφωνείτε ότι αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις δεν μπορούν να αλλάξουν για οποιονδήποτε λόγο.

Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα σχετικά με την εκδρομή σας πριν από την κράτηση, για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε το δρομολόγιο και το στυλ του ταξιδιού που πραγματοποιείτε.

2. Τα στοιχεία σας - Πολιτική απορρήτου

Για να επιβεβαιωθεί η κράτησή σας, πρέπει να μας δώσετε, μαζί με την απόδειξη πληρωμής σας, όλα τα προσωπικά στοιχεία, όπως το πλήρες όνομα που υπάρχει στο διαβατήριό/ταυτότητα σας, τον αριθμό διαβατηρίου/ταυτοτητας, την ημερομηνία γέννησης, την εθνικότητα, την ημερομηνία λήξης, τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, τον κάτοχο του ονόματος της πιστωτικής κάρτας και ό, τι η Multiple Trails θεωρεί απαραίτητο για την εκδρομή σας.

Λάβετε υπόψη ότι τα προσωπικά σας στοιχεία προορίζονται μόνο για δική μας χρήση.

Όλα τα προσωπικά στοιχεία σχετίζονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς της κράτησής σας, όπως εκδρομές, εκδηλώσεις κ.λπ.

Επίσης τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από την Multiple Trails ως υλικό μάρκετινγκ και μόνο για λόγους σύντομων, προσφορών και πληροφοριών για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις εκδηλώσεις και τις περιηγήσεις μας.

3. Ισχύς

Όλες οι ημερομηνίες, τα δρομολόγια, τα προγράμματα, οι τιμές και οι λεπτομέρειες των περιηγήσεων μας είναι ενδεικτικές.

Η τιμή δεν μπορεί να αλλάξει για οποιονδήποτε λόγο, μόνο μετά την κράτηση που έκανε ο πελάτης.

Εκτιμάτε και αναγνωρίζετε ότι η φύση αυτού του τύπου δραστηριότητας απαιτεί σημαντική ευελιξία και θα πρέπει να επιτρέψετε εναλλακτικές λύσεις. Το δρομολόγιο που παρέχεται για κάθε δράσγ είναι αντιπροσωπευτικό των τύπων των δραστηριοτήτων που προβλέπονται, αλλά είναι κατανοητό ότι η διαδρομή, τα δρομολόγια, οι παροχές και ο τρόπος μεταφοράς ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση λόγω τοπικών συνθηκών ή γεγονότων.

Αλλαγή δρομολογίου

Ενώ προσπαθούμε να λειτουργούμε όλα τις εκδρομές μας όπως περιγράφεται, διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε το δρομολόγιο τους. Ανατρέξτε στον ιστότοπό μας πριν από την αναχώρηση για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις στο δρομολόγιό σας.

Μετά την αναχώρηση: Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ένα δρομολόγιο μετά την αναχώρηση ως αποτέλεσμα καιρού, τοπικών συνθηκών ή γεγονότων εκτός του ελέγχου μας. Σε τέτοιες περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, το επιπλέον κόστος τυχόν απαραίτητων αλλαγών δρομολογίου θα καλύπτεται από εσάς.

4. Πολιτικές κρατήσεων, πληρωμών και ακύρωσης

Για να κάνετε κράτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με διάφορους τρόπους. απευθείας μέσω τηλεφώνου, μέσω της Ιστοσελίδας μας, μέσωεγκεκριμένο Travel Agent ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα κράτησης. Το άτομο που κάνει την κράτηση πρέπει να είναι 18 ετών.

Απαιτείται να πληρώσετε μια επιστρέψιμη προκαταβολή 30% του συνολικού κόστους του ταξιδιού που έχετε επιλέξει για να επιβεβαιωθεί η κράτησή σας.

Η τελική πληρωμή (συνολικό ποσό) της κράτησής σας πρέπει να καταβληθεί τουλάχιστον 30 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημέρα άφιξης.

Για οποιαδήποτε ακύρωση που πραγματοποιείται τουλάχιστον 50 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης, δεν θα χρεωθείτε με ακυρωτικά.

Για οποιαδήποτε ακύρωση που πραγματοποιείται εντός της περιόδου μεταξύ 49 ημερών και 30 ημερών πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης, θα χρεωθεί ένα 50% του συνολικού κόστους κράτησης ως τέλος ακύρωσης.

Για τυχόν ακυρώσεις που πραγματοποιούνται 30 ή λιγότερες ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης, θα υπάρχει χρέωση ακύρωσης 100% από τη συνολική κράτηση.

Σε περίπτωση πρόωρου check out - πριν από την προκαθορισμένη ημερομηνία αναχώρησης του αιτήματος - για οποιονδήποτε λόγο, θα χρεωθεί το 100% της συνολικής κράτησης.

Εάν η κράτησή σας γίνει εντός 30 ή λιγότερων ημερών από την ημερομηνία αναχώρησης, τότε το πλήρες ποσό καταβάλλεται κατά τη στιγμή της κράτησης.

Μια λεπτομερής λίστα με πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι και το σημείο συνάντησης θα σας αποσταλούν μόλις λάβουμε την κατάθεση σας. Οι οδηγίες και οι τελικές ρυθμίσεις της δράσης σας θα σας αποσταλούν μία εβδομάδα πριν από την ημερομηνία έναρξης της.

5. Τροπολογίες που έγιναν από εσάς

Εάν επιλέξετε να αλλάξετε οποιαδήποτε από τις λεπτομέρειες της κράτησης ή την ημερομηνία της, μετά την έκδοση της επιβεβαίωσής μας, θα χρεώσουμε ένα τέλος τροποποίησης 50 € ανά κράτηση, μόνο εάν είναι απαραίτητο για να κάνουμε τις αλλαγές και θα προσπαθήσουμε μπορούμε να κάνουμε τις αλλαγές που ζητούνται, βάσει διαθεσιμότητας. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να αλλάξετε τίποτα με κανένα τρόπο το αργότερο 30 ημέρες πριν από την προτεινόμενη ημερομηνία αναχώρησης. Ενώ θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για βοήθεια, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην αλλαγή που ζητήσατε. Εκτός από το τέλος διαχείρισης που χρεώνουμε, οποιαδήποτε αλλαγή, είτε αλλαγή σε υπάρχουσα κράτηση ή αλλαγή σε άλλη ημερομηνία ή αναχώρησης, θα υπόκειται επίσης σε πληρωμή από εσάς για τυχόν έξοδα που επιβάλλονται από οποιονδήποτε από τους προμηθευτές που παρέχουν τα εξαρτήματα της εκδρομής σας. Δεν επιτρέπονται τροποποιήσεις στην κράτησή σας εντός 10 ημερών από την αναχώρηση. Εάν η περιήγηση στην οποία μεταφέρετε είναι ακριβότερη από αυτήν που κάνατε αρχικά, θα καταβληθεί επίσης μια επιπλέον κατάθεση. 

6. Τροπολογίες - Ακύρωση από εμάς

Η Multiple Trails θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι η εκδρομή σας θα προχωρήσει όπως είχε προγραμματιστεί. Ωστόσο, η Multiple Trails διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο πρόγραμμα ή στο δρομολόγιο μιας εκδρομής χωρίς να επιβαρυνθούν με καμία υποχρέωση επιστροφής χρημάτων ως αποτέλεσμα απροσδόκητων συμβάντων. Αλλαγές στις υπηρεσίες εκδρομών, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά ξενοδοχείων, δρομολογίων, ποδηλατικών διαδρομών, τρόπων μεταφοράς, προορισμών κ.λπ. ενδέχεται να τροποποιηθούν κατά την κρίση της διοργάνωσης, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν οι εν λόγω αλλαγές οφείλονται στον καιρό, απεργίες εργασίας ή άλλες εξωτερικές δυνάμεις εκτός του ελέγχου της εταιρείας μας και ενδέχεται να επηρεάσουν το πρόγραμμα της εκδρομής. Οι περισσότερες αλλαγές είναι μικρές. Περιστασιακά, πρέπει να κάνουμε μια σημαντική αλλαγή. Εάν πρέπει να γίνει σημαντική αλλαγή, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό, εάν υπάρχει χρόνος πριν από την αναχώρηση και έχετε τις ακόλουθες επιλογές:

Αποδεχτείτε τις τροποποιημένες ρυθμίσεις (με επιπλέον κόστος, εάν ισχύει).

Αγοράστε μια άλλη διαθέσιμη εκδρομή από εμάς (πληρωμή ή λήψη επιστροφής χρημάτων για τυχόν διαφορά στην τιμή).

Ακυρώστε την εκδρομή με πλήρη επιστροφή όλων των χρημάτων που μας έχουν καταβληθεί.

Πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιλογή σας εντός 7 ημερών από την προσφορά μας. Εάν δεν μας ενημερώσετε καθόλου ή το κάνετε μετά από τις 7 ημέρες, θα υποθέσουμε ότι έχετε επιλέξει να αποδεχτείτε τις αλλαγές.

Πολύ σπάνια, μπορεί να αναγκαστούμε να αλλάξουμε ή να τερματίσουμε την εκδρομή σας μετά την αναχώρηση, αλλά πριν από το προγραμματισμένο τέλος του χρόνου σας. Αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο, αλλά εάν συμβεί αυτή η κατάσταση, λυπούμαστε που δεν θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε επιστροφές χρημάτων (εκτός εάν λάβουμε επιστροφές χρημάτων από τους προμηθευτές μας), θα σας πληρώσουμε οποιαδήποτε αποζημίωση ή θα καλύψουμε τυχόν έξοδα ή έξοδα που θα προκύψουν ως αποτέλεσμα.

Ο πελάτης αναγνωρίζει ότι τα ταξίδια περιπέτειας απαιτούν κάποιο βαθμό ευελιξίας και ότι ενδέχεται να προκύψουν απροσδόκητες αλλαγές λόγω τοπικών συνθηκών. Η εταιρεία μας προτρέπει τους πελάτες να προμηθευτούν ταξιδιωτική ασφάλιση για την κάλυψη τέτοιων απρόβλεπτων γεγονότων.

Όλες οι εκδρομές μας εξαρτώνται από έναν ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων.

Σε περίπτωση που το ελάχιστο ποσοστό συμμετοχής δεν έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από την ημερομηνία άφιξης, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την δράση.

Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής, εάν δεν επιτευχθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων που απαιτείται για μια συγκεκριμένη συμφωνία, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που σας έχουν καταβληθεί από εσάς ή μπορείτε να αποδεχτείτε μια προσφορά εναλλακτικών ταξιδιωτικών ρυθμίσεων συγκρίσιμου προτύπου από εμάς , εάν υπάρχει (θα επιστρέψουμε οποιαδήποτε διαφορά τιμής εάν η εναλλακτική είναι χαμηλότερης αξίας).

Δεν μπορείτε να ζητήσετε άλλα έξοδα από εμάς για την δράση σας από την Multiple Trails, όπως αεροπορικά εισιτήρια, έξοδα ποδηλάτου κ.λπ.

Η Multiple Trails διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή του πελάτη, ωστόσο κανονικά δεν θα το κάνει, εκτός εάν αναγκαστεί να το κάνει λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων, όπως ακυρώσεις πτήσεων, αστικές ή πολιτικές αναταραχές ή θέματα πέρα ​​από τον έλεγχο της εταιρείας ή σε ομαδικές εκδρομές όπου δεν έχουν επιτευχθεί ελάχιστοι αριθμοί ή εάν δεν προχωρήσετε στην πλήρη πληρωμή της εκδρομής σας που έχετε κάνει κράτηση.

Εάν πρέπει να κάνουμε μια σημαντική αλλαγή ή ακόμα και ακύρωση πριν από την αναχώρηση, θα σας καταβάλουμε τουλάχιστον την αποζημίωση που καταβάλλεται ανά άτομο:

Περισσότερες από 50 ημέρες = 0,00 €

30 - 50 ημέρες = 25,00 €

15 - 29 ημέρες = 35,00 €

07 - 14 ημέρες = 50,00 €

Λιγότερο από 7 ημέρες = 60,00 €

Η αποζημίωση δεν θα είναι πληρωτέα και καμία ευθύνη πέρα ​​από την προσφορά των προαναφερόμενων επιλογών δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή όταν είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε μια αλλαγή ως αποτέλεσμα ασυνήθιστων και απρόβλεπτων περιστάσεων πέρα ​​από τον έλεγχό μας, οι συνέπειες των οποίων δεν θα μπορούσαμε να αποφύγουμε ακόμη και με όλα τα απαιτούμενα μέσα. Δεν θα καταβληθεί αποζημίωση και οι παραπάνω επιλογές δεν θα είναι διαθέσιμες όταν η αλλαγή είναι δευτερεύουσα, ή εάν δεν επιτευχθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων που απαιτείται για μια συγκεκριμένη συμφωνία ταξιδιού. Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να πληρώσουμε βίζα, εμβολιασμό ή παρόμοια έξοδα σε περίπτωση αλλαγής ή ακύρωσης από εμάς. Παρομοίως δεν μπορούμε να πληρώσουμε ακυρώσεις, τροποποιήσεις ή άλλες χρεώσεις που ενδέχεται να προκύψουν σε σχέση με τυχόν ρυθμίσεις που πρέπει να αλλάξετε ή να ακυρώσετε ως αποτέλεσμα οποιασδήποτε αλλαγής στην περιοδεία σας.

7. Ηλικία

Για όλες τις εκδρομές μας η ελάχιστη ηλικία για τους συμμετέχοντες είναι 18 ετών. Σε μερικές πολύ μικρές περιπτώσεις, ενδέχεται να επιτρέψουμε σε παιδιά ηλικίας μεταξύ 10 και 18 ετών, συνοδευόμενα από έναν υπεύθυνο ενήλικα και πάντα αφού ενημερωθούμε γραπτώς για τη συγκατάθεση των γονέων ή του νόμιμου κηδεμόνα, να συμμετάσχουν σε μια από τις περιηγήσεις μας. Η αποδέσμευση της ευθύνης πρέπει να υπογράφεται επίσης από τους γονείς ή τον νόμιμο κηδεμόνα. Όλοι οι Όροι και Προϋποθέσεις μας ισχύουν και για παιδιά. Ακόμα κι αν η απόφαση για τη συμμετοχή των παιδιών, θα είναι στη διακριτική ευχέρεια της Multiple Trails.

Για το μεγαλύτερο μέρος των εκδρομών μας δεν έχουμε ανώτερο όριο ηλικίας. Σας υπενθυμίζουμε ωστόσο ότι τα ταξίδια μας μπορεί να είναι σωματικά απαιτητικά και απαιτείται Φόρμα Αξιολόγησης και Απαλλαγή Ευθύνης για όλους τους πελάτες 65 ετών και άνω.

8 Ιατρικές απαιτήσεις

Η καλή σωματική και ψυχική υγεία είναι απαραίτητη για την απόλαυση αυτών των ενεργών, υπαίθριων ταξιδιών. Όλοι οι πελάτες πρέπει να φροντίσουν πριν από την κράτηση τους ότι είναι κατάλληλοι και ικανοί να ολοκληρώσουν το δρομολόγιο της επιλεγμένης εκδρομής τους όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να ταξιδέψετε σε δύσκολες περιοχές που έχουν αφαιρεθεί από τις σύγχρονες ιατρικές εγκαταστάσεις. Συνιστάται καλή φυσική κατάσταση ως προετοιμασία για όλα τα ταξίδια. Με την αποδοχή των κανονισμών, ο επιβάτης πιστοποιεί ότι δεν έχει καμία φυσική ή άλλη κατάσταση αναπηρίας που θα δημιουργούσε κίνδυνο για τον ίδιο τον εαυτό του ή για άλλους ταξιδιώτες ούτε για την διοργάνωση. Είναι σημαντικό κάθε συμμετέχων με ιατρική πάθηση που απαιτεί τακτική θεραπεία ή που μπορεί να επηρεαστεί από έντονη δραστηριότητα, υψηλό υψόμετρο, ζέστη, κρύο, άλλο φυσικό φαινόμενο ή συγκεκριμένα τρόφιμα, να ειδοποιεί γραπτώς την Multiple Trails και τους αρχηγούς της εκδρομής. Η Multiple Trails δεν φέρει καμία ευθύνη για ιατρική περίθαλψη. Οι συμμετέχοντες ενδέχεται να κληθούν να προσκομίσουν δήλωση καλής υγείας γιατρού. Θα πρέπει επίσης να μας ενημερώσετε αμέσως εάν κάποια ιατρική κατάσταση ή αναπηρία που μπορεί να επηρεάσει την ενεργό συμμετοχή σας στην περιήγησή σας ή την οργάνωση εκδρομών οποιουδήποτε άλλου ατόμου εμφανιστεί μετά την επιβεβαίωση της κράτησής σας. Μόλις επιβεβαιωθεί ένα ταξίδι, οι ιατρικές καταστάσεις δεν θα θεωρηθούν εξαιρέσεις από την πολιτική ακύρωσης. Η Multiple Trails διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να απαιτήσει από τον πελάτη να προσκομίσει πιστοποιητικό γιατρού που να πιστοποιεί ότι ο πελάτης είναι κατάλληλος για συμμετοχή στην περιοδεία.

9. Συμπεριφορά

Όταν κάνετε κράτηση μαζί μας, αποδέχεστε την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε από εσάς ή οποιοδήποτε μέλος της εκδρομής σας. Η πλήρης πληρωμή για οποιαδήποτε τέτοια ζημιά ή απώλεια πρέπει να καταβληθεί απευθείας εκείνη τη στιγμή στον ιδιοκτήτη του καταλύματος ή στον διαχειριστή ή σε άλλο προμηθευτή. Εάν δεν το κάνετε, θα είστε υπεύθυνοι για την εκπλήρωση τυχόν αξιώσεων που διατυπώθηκαν στη συνέχεια εναντίον μας (μαζί με το δικό μας και το πλήρες νομικό κόστος του άλλου μέρους) ως αποτέλεσμα των ενεργειών σας.

Περιμένουμε από όλους τους πελάτες να λαμβάνουν υπόψη τους άλλους ανθρώπους.

Εάν διαπράξετε παράνομη πράξη (συμπεριλαμβανομένης, για παράδειγμα, πρόκλησης ζημιάς), ενδέχεται να αποκλειστείτε από την εκδρομή και θα πάψουμε να έχουμε ευθύνη προς εσάς / για εσάς. Δεν θα δοθεί επιστροφή χρημάτων για τυχόν αχρησιμοποίητες υπηρεσίες.

Τα ομαδικά μας ταξίδια διευθύνονται από έναν οδηγό. Οι οδηγίες του οδηγού πρέπει να τηρούνται ανά πάσα στιγμή και οι αποφάσεις του, ειδικά για όλα τα θέματα που ενδέχεται να επηρεάσουν την ασφάλεια ή την ευημερία οποιουδήποτε ατόμου συμμετέχει στο ταξίδι, είναι οριστικές. Εάν δεν συμμορφωθείτε με μια απόφαση που λαμβάνεται από έναν οδηγό ή παρεμβαίνετε στην ευημερία της ομάδας, ο οδηγός μπορεί να σας διατάξει να φύγετε αμέσως από το ταξίδι, χωρίς δικαίωμα επιστροφής χρημάτων. Σε μια τέτοια περίπτωση, όπου ένας ταξιδιώτης απομακρύνεται από το ταξίδι, η Multiple Trails δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για τη μεταφορά του στο τελικό σημείο της περιοδείας ή για τυχόν έξοδα. Οποιαδήποτε μεταφορά πραγματοποιείται για τον συγκεκριμένο ταξιδιώτη θα είναι κατά την αποκλειστική κρίση της Multiple Trails.

10. Εξοπλισμός

Η Multiple Trails δεν φέρει καμία ευθύνη για την κατάσταση του εξοπλισμού και του ποδηλάτου σας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να λειτουργήσει ο εξοπλισμός και το ποδήλατό σας, αλλά ωστόσο είναι αποκλειστική σας ευθύνη να φέρετε ή να αγοράσετε εξοπλισμό και ποδήλατο στα σε καλή κατάσταση.

11. Ειδικά αιτήματα

Κατά την κράτηση, θα λάβουμε υπόψη ειδικά αιτήματα, όπως χορτοφαγικά γεύματα, υψηλές ή χαμηλότερες προτιμήσεις στο κατάλυμα. Θα σας πούμε αν υπάρχει χρέωση για το αίτημα. Ενώ θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να προσπαθήσουμε να κανονίσουμε τα εύλογα ειδικά αιτήματά σας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα εκπληρωθούν. Μπορούμε να εγγυηθούμε μόνο αιτήματα που επιβεβαιώνονται γραπτώς από την εταιρεία μας.

12. Αποδοχή Κινδύνου

Ο πελάτης αναγνωρίζει ότι η φύση των περιηγήσεων μας είναι περιπετειώδης και μπορεί να ενέχει σημαντικό κίνδυνο για την υγεία και / ή την ασφάλεια των πελατών. Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, ο πελάτης αναλαμβάνει όλους αυτούς τους κινδύνους και με αυτόν τον τρόπο απαλλάσσει την Multiple Trails από όλες τις αξιώσεις και τις αιτίες δράσης που προκύπτουν από τυχόν ζημιές ή τραυματισμούς ή θάνατο που οφείλονται σε αυτούς τους κινδύνους που ενυπάρχουν στο ταξίδι, επισκέπτονται ξένους προορισμούς και συμμετέχουν σε περιπετειώδεις δραστηριότητες όπως αυτές που περιλαμβάνονται στα δρομολόγια των εκδρομών μας.

13. Ασφάλειες

Θα χρειαστείτε ταξιδιωτική και ιατρική ασφάλιση που θα καλύπτει ποδηλασία βουνού, καθώς και την ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης υγείας. Σας συμβουλεύουμε να μας στείλετε ηλεκτρονικά την ιατρική σας ασφάλιση, προκειμένου να σας επιτρέψει να συμμετάσχετε σε όλες τις περιηγήσεις μας.

Σας προτείνουμε επίσης να έχετε ασφάλιση ταξιδιού που να παρέχει κάλυψη έναντι προσωπικού ατυχήματος, θανάτου, ιατρικών εξόδων και επαναπατρισμού έκτακτης ανάγκης. Επίσης ακύρωση, περικοπή, προσωπική ευθύνη και απώλεια αποσκευών και προσωπικά είδη. Για όλα αυτά, η Multiple Trails δεν έχει καμία ευθύνη.

14. Διαδικασία καταγγελίας

Τα πρώτα παράπονα πρέπει να υποβάλλονται στον οδηγό σας, ώστε να μπορεί να αναληφθεί δράση για την λύση του προβλήματος. Εάν όχι κατά τη διάρκεια της εκδρομής ή σε περίπτωση που επιχειρήσετε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα μόνοι σας, είστε πλήρως υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε συνέπειες θα είναι. Όλα τα παράπονα πρέπει να υποβάλλονται γραπτώς εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αναχώρησής σας.

15. Καθυστερήσεις

Είναι δική σας ευθύνη να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την εκδρομή όπως ορίζεται στο πρόγραμμα. H Multiple Trails δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν απώλειες λόγω ακυρωμένων πτήσεων, αλλαγμένων δρομολογίων πτήσεων, καθυστερημένων αφίξεων ή πρόωρων αναχωρήσεων. Οι ευθύνες μας δεν ξεκινούν μέχρι την καθορισμένη ώρα στο καθορισμένο σημείο συνάντησης.

16. Εφαρμοστέος νόμος

Η Σύμβαση και οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις υπόκεινται στους νόμους της Ελλάδας και όλοι οι Πελάτες υποβάλλονται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων που βρίσκονται στη Δράμα, Ελλάδα για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς βάσει αυτών των Όρων ή σχετικά με ένα Προϊόν.

 

Σημείωση: Η Multiple Trails διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώσει ή / και να τροποποιήσει αυτούς τους Όρους ανά πάσα στιγμή και θα δημοσιεύσει τους τροποποιημένους Όρους στον Ιστότοπο της. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα τεθεί σε ισχύ 10 ημέρες μετά την ανάρτησή τους στον ιστότοπο. Οι πιο πρόσφατοι Όροι, όπως τροποποιήθηκαν, είναι προσβάσιμοι ανά πάσα στιγμή στον ιστότοπο της Multiple Trails  ή θα σταλούν στον πελάτη μετά από γραπτό αίτημά του στην Multiple Trails. Οι πελάτες θα θεωρείται ότι έχουν αποδεχτεί οποιεσδήποτε τροποποιήσεις στους παρόντες Όρους κατά την ημερομηνία που είναι 10 ημέρες μετά την ανάρτησή τους στον ιστότοπο μας. Η Multiple Trails συνιστά σε όλους τους πελάτες να αναφέρονται στους Όρους πριν από το ταξίδι τους για να εξοικειωθούν με την πιο ενημερωμένη έκδοση του παρόντος.

  
  

Multiple Trails 2020    Adventure Activities

Back to Top

We use cookies on our website. Some of them are essential for the operation of the site, while others help us to improve this site and the user experience (tracking cookies). You can decide for yourself whether you want to allow cookies or not. Please note that if you reject them, you may not be able to use all the functionalities of the site.

Ok